Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Perjantai 24.5. klo 21.20
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Auringon lapset-ainajokueksyyAina joku eksyy

Auringon lapset  / Narrin näyttämö, Helsinki
Ohjaus: Laura Toikander

—————————–

Hanna äiti on saanut aivoverenvuodon ja kuvittelee elävänsä nuoruuttaan. Aikuiset kaksossisarukset joutuvat muistelemaan omaa äidinkaipuista lapsuuttaan. Tämä Reko Lundanin näytelmäklassikko on tragikoominen perhehistoriikki, joka elää useassa ajassa ja paikassa 50-luvulta 90-luvun lopulle.

Auringon lapset on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen Narrin näyttämön teatteriryhmä. Osa ryhmäläisistä on harrastanut teatteria jo muutamia vuosia ja osa on aloittanut harrastuksen viime syksynä. Ryhmä on tiivis porukka ja treeneissä on monesti hersyvän eloisa tunnelma. Ryhmästä on tehnyt tiiviin myös se, että osa ryhmän nuorista on ollut yhdessä Narrin kesäleireillä. Aiemmin ryhmässä on tehty mm. satunäytelmiä, mutta tänä vuonna nuoret toivoivat näytelmää, joka kertoisi jostain todellisesta ja vakavasta aiheesta. Näin esitettäväksi valikoitui Reko Lundanin ”Aina joku eksyy”.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus