Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Sunnuntai 26.5. klo 10.50
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Älä jätä minua

Sastamalan opiston Taika-teatteri, Sastamala
Ohjaus: Jenna Teinilä

—————————-

Taika on innokas ja osaava kokonaisuus nuoria Sastamalasta Pirkanmaalta. He ovat raikkaasti ajan hermolla. Ryhmän esitys on aiheeltaan pohdiskeleva ja nuoret ovat tarttuneet rohkeasti heitä askarruttaviin aiheisiin. Älä jätä minua on valmistettu devising-tekniikalla ja nuoret ovat itse suunnitelleet juonen, jota on lähdetty yhdessä syventämään pitkien keskustelujen avulla.

Draaman tekemisen välissä ryhmän sisällä herää usein myös keskusteluja ja nämä nuoret tarttuvatkin aina mielellään monenlaisiin keskustelunaiheisiin. Olleellisinta ryhmässä on tekemisen ilo ja into, joka heijastuu kaikessa, mitä he tekevät, jokaisella opetustunnilla. Taikalaisilla on tarina kerrottavanaan ja Teatris on heille erinomainen paikka päästä jakamaan se meille kaikille!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus