Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 12.10
Musiikkitalon Sonore-sali

Čuoikkaid konsearta

– Sääskien konsertti

Bohccostallit, Ivalo
Ohjaus: Bigga-Helena Magga

——————–

Mitä voikaan tapahtua, kun aikoo nukkua ulkosalla Lapin yöttömässä yössä? Vaikka luulet olevasi liikkeellä kaveriporukalla, voi seuraasi liittyä kutsumattomia vieraita.

Mitä ajattelevat konserttia pitävät sääsket ihmisten reaktioista? Bohccostallien näytelmä antaa erään näkökulman sääskien sielunmaisemaan. Esiintyjien innokkuus puolestaan voi joskus ylittää sietokyvyn rajan.

Ivalolainen ryhmä Bohccostallit edustaa Teatriksessa ylpeänä saamelaisnuoria. Ryhmä pääsi jatkoon Hetan saamelaisnuorten taidetapahtumasta. Kyseessä on Ivalon ala-asteen saamenluokka, joka opiskelee yhtenä ryhmänä ikärajoista välittämättä. Nuoret ovat esiintyneet ennenkin ryhmänä ja heidän esityksessään näkyy kiinnostus luontoon ja musiikkiin. Ryhmä kuvaa itseään iloiseksi porukaksi, joka innostuu mukavista asioista.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus