Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 14.00
Musiikkitalon Sonore-sali

Ensimmäinen Kevät

Timotei-teatterin ja Sylvia-kodin nuoret, Lahti
Ohjaus: Ninni Parviainen

—————————-

Ensimmäinen Kevät on näytelmä josta ei puutu musiikkia ja tanssia. Ryhmän nuoret ovat olleet itse vahvasti mukana esityksen valmistelemisessa alusta asti ja teos lähtikin syntymään nuorten omista lähtökohdista ja ideoista.

Näytelmäprojekti on Suomen lasten- ja nuorten säätiön Myrskyn rahoittama vuoden mittainen hanke. Projektin yhteistyökumppaneina ovat Timotei-teatteri, Sylvia-koti sekä Lahden kaupunginteatteri. Mukana on hyvin erilaisia nuoria, erilaisista lähtökohdista: osa on vilkkaita, osa huomattavasti harkitsevaisempia. Jotkut nuorista käyvät koulua, toiset töissä. Osa ryhmäläisistä on kehitysvammaisia ja osa ei . Yksi yhteinen tekijä heiltä kaikilta kuitenkin löytyy: Nuoruus.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus