Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 21.10
Kansallisteatterin Willensauna

Justuksen evankeliumi

Oleva kettu, Turku
Ohjaus: Katri Aholainen

——————————–

Justuksen Evankeliumi on kertomus lapsuudesta, joka loppuu rymisten, ja kaipuusta, joka yltää pienen pojan unelmista Buenos Airesin savuiseen satamaan asti. Näytelmässä kadonnutta setäänsä Gabrielia kaipaa Justus-niminen poika, seuranaan vain vanhat lelunsa Barbie ja Ken.

Oleva kettu on ryhmä turkulaisia nuoria, joille teatteri on sekä kysymys, keino että vastaus. Ryhmä toimii täysin harrastepohjalta vailla minkäänlaista ammattiohjausta ja luo näyttämölle tarinan, joka on rakennettu alusta loppuun itse. Oleva kettu pyrkii ennen kaikkea kokeilemaan ja rikkomaan omia rajojaan. Tärkeää on tietysti myös pitää hauskaa ja siinä sivussa antamaa katsojille jotain uutta ajateltavaa, jotain tunnettavaa.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus