Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 12.25
Kansallisteatterin Lavaklubi

Kaksi veljestä

Keijot, Vantaa
Ohjaus: Sami Toikka, Miikka Holm

——————————

Esitys kertoo kahdesta nuoresta veljeksestä, joiden elämää koetellaan perhesyiden takia. Kahden nuoren näyttelijämiehen rohkea kuvaus vaikeasta aiheesta on koskettava ja esitys kuvaakin iso- ja pikkuveljen suhdetta todella aidon tuntuisesti. Realismin keskellä on mukana myös ripaus satumaailmaa.

Loistefestarista tiensä Teatriksen lavalle selvittäneet Keijot ilmoittautuivat mukaan, koska Kaksikko halusi päästä esiintymään teatterilavalla enemmänkin. He valmistelivat esityksensä alun perin lukionsa teatteridiplomityönä. Näytelmä on kokonaan herrojen omaa käsialaa ja sitä on työstetty täysin ilman ulkopuolista ohjausta.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus