Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 10.30
Musiikkitalon Sonore-sali

Keijut – Totta vai tarua?

Louder than forests, Kittilä
Ohjaus: Anne Niskala, Heidi Korhonen

————————

Professori, keijututkija Fiona Fairytale luo katsauksen keijututkimuksen tämänhetkiseen tilaan ja uusimpiin tutkimustietoihin mielikuvitusolento-aiheesta.

Kittilän ryhmä, Louder than forests, sai alkunsa musiikinopettaja Heidi Korhosen ideasta tehdä esitys nuorten kanssa Teatriksen aluekatselmukseen. Kaikki halukkaat pääsivät mukaan ja paikalle tilattiin ohjaaja Anne Niskala Rovaniemeltä. Haaveena ja tavoitteena oli saada aikaan musikaali ja aikaa esityksen tekoon olisi ”ruhtinaalliset” kolme viikonloppua. Kovan urakan loppuun viemiseen tarvittiin paljon rohkeutta, mielikuvitusta, oma-aloitteisuutta, hikeä, muutama tippa kyyneleitäkin sekä hitunen keijupölyä, mutta lopulta unelma toteutui! Käsikirjoituksen on laatinut Anne Niskala, musiikin sovituksesta vastaa Heidi Korhonen ja puvustuksen sekä maskeerauksen on suunnitellut ryhmä itse.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus