Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 13.00
Musiikkitalon Sonore-sali

Kultaisen prinssin kosiomatka

– voi ei, oonks mä valmis!

Sirkusteatteri Stidi, Hyvinkää
Ohjaus: Kukka Eklund

——————————–

Kuningas on vanha, prinsessat kauniita, narri hoitaa työnsä, samoin kissa, hiiret ja sammakko. Mutta tässä linnassa tehdään kaikki asiat toisin! Mitä tapahtuu Sirkuksen Kuningaskunnassa kun Kultaisen Maan prinssi tulee etsimään puolisoa? Kuka viidestä taidokkaasta prinsessasta pääsee naimisiin? Entä muut, kuinka heille käy? Tämä ja paljon muuta selviää Sirkusteatteri Stidin esityksessä Kultaisen prinssin kosiomatka – voi ei, oonks mä valmis!

Tämä iloinen ja liikunnallinen tyttöporukka koostuu Pukinmäen sirkuskoululaisista Helsingistä sekä Hakasirkuslaisista Hyvinkäältä. Kesällä 2012 he tekivät yhdessä kesäsirkusesityksen Helsingin edustalla sijaitsevaan seurakunnan Mustasaareen. Tämänvuotinen esitys yhdistelee sirkusta ja teatteria, ja ryhmä näki sen mitä parhaimpana mahdollisuutena osallistua Teatrikseen ja saada rakentavaa, kannustavaa palautetta esityksestään.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus