Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 14.20
Kansallisteatterin Willensauna

Kummitusjuttuko?

Nilon koulun teatterikerho, Kuusamo
Ohjaus: Merja Danso

———————————

Katsojat pääsevät niin nauramaan kuin jännittämäänkin, kun kuusamolaiset nuoret tuovat Teatrikseen yllätyksellisen ja hulvattoman kauhukomediansa, Kummitusjuttuko? Nilon koulun teatterikerhon nuoret ovat itse ideoineen esityksensä, jonka voimin he osallistuivat Oulun aluekatselmukseen. Sieltä aukesi paikka Teatrikseen ja nyt näytelmää päästään ihailemaan Etelä-Suomessakin.

Nilon koulun teatterikerho on lähtöisin kuusamolaisesta Nilon yläkoulusta. Näytelmän suunnittelu aloitettiin jo loppuvuodesta 2012. Teatterikerholle on ensiarvoisen tärkeää säilyttää leikkimielisyys ja hyvä yhteishenki, sekä varmistaa että kaikki ryhmäläiset pääsevät tekemään ja luomaan.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus