Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Sunnuntai 26.5. klo 12.50
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Kylkiluu

HEO:n musiikkiteatterilinja, Helsinki
Ohjaus: Emmi Kangas, Maria Santavuori

———————–

Kylkiluu on hauska, kaunis ja samalla ruma musiikkiteatteriesitys naisena olemisesta ja aikuiseksi kasvamisesta. Esityksessä on pohdintaa naisellisuudesta, ajatuksia siskoudesta ja kipeitä valintoja äitiyden kynnyksellä. Käsikirjoitus on syntynyt työryhmän omasta kynästä.

Kolmen tytöt ryhmän muodostavat Susku, Janina ja Emmi, jotka ovat energinen, lahjakas, hauska ja luova trio HEOn kansanopiston musiikkiteatterilinjalta Helsingin Kalliosta. Tytöt aloittivat musiikkiteatteriopinnot viime syksynä ja tuloksena on valmistunut Kylkiluu-näytelmä. Loistefestareilta ryhmä nappasi jatkopaikan Teatrikseen. Mikäpä olisikaan parempi tapa päättää mahtava kulunut lukuvuosi!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus