Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 11.15
Musiikkitalon Sonore-sali

Kyvyt esiin

Paavolan koulun KiVa 6, Alajärvi
Ohjaus: Minna Latvala
Musiikki: Tommi Vainio, Tarja Pitkänen
Koreografia: Annu Kamunen
Tekniikka: Olli-Mikko Sippola

————————

”Tulee paljon iloa elämään, kun uskaltautuu yhdessä tekemään. On meillä hallussa talentti, kyky taito, fiilis tosi aito.” Näihin sanoihin kiteytyy yhdessä tekemisen meininki Paavolan koulun kuudesluokkalaisten Kyvyt esiin -musikaalin tunnarissa. Musikaali on osa koulun KiVa-koulu toimintaa ja käsikirjoitus, näyttelijätyö, laulujen tekstit, koreografiat, tekniikka ja pääosin myös sävellykset ovat lasten itsensä tekemiä. Ei uskoisi, että alajärveläiset ovat ensi kertaa tekemässä teatteria!

Musikaalia on työstetty kerhopajoissa sekä musiikin oppitunneilla. Vuoden kestäneeseen yhteiseen projektiin on tarvittu sekä aikuisten että lasten erilaisia kykyjä ja yhteen hiileen puhaltamista. Oppilaat ovat saaneet valita musikaalista tehtävän omien taitojensa ja mielenkiintonsa mukaisesti. Pohjanmaalta ponnistava ryhmä näkee tärkeänä sen, että he uskaltavat näyttää omaa osaamistaan taiteen keinoin. Musikaali on motivoinut koulutyötä, vahvistanut ryhmäläisten itsetuntoa ja tuottanut iloa koko koululle.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus