Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 14.20
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Lumikuningatar

Lastenkulttuurikeskus Musikantit, Helsinki
Ohjaus: Suvi Nyström

———————————-

Pienessä kylässä asuvat sisarukset Kai ja Gerda. Ilkeä Lumikuningatar erottaa sisarukset viemällä Kain omaan lumilinnaansa. Gerda kuitenkin päättää etsiä Kain ja pelastaa hänet Lumikuningattaren kynsistä. Matka on täynnä yllätyksiä, haasteita ja uusia ystäviä. Miten käy Kain ilkeän Lumikuningattaren linnassa ja ehtiikö Gerda ajoissa apuun?

Lastenkulttuurikeskus Musikantit on lapsiperheiden harrastus- ja kohtaamispaikka, jonka puitteissa tämä teatteriryhmä toimii. Jo yli kolmen vuoden ajan toiminut ryhmä on kunnianhimoinen, taitava sekä täynnä intoa päästä lavalle.  Ryhmässä on mukana sekä kantasuomalaisia, että maahanmuuttajataustaisia lapsia. Erikoiseksi tämän ryhmän tekee se, että ryhmä esittää näytelmiä niin suomeksi kuin venäjäksikin. Teatriksessa nähtävä Lumikuningatar esitetäänkin juuri venäjänkielellä.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus