Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Sunnuntai 26.5. klo 13.25
Musiikkitalon Sonore-sali

Minne huuto ei kanna

Kulissi Ry:n nuorten EMPTY-ryhmä, Jyväskylä
Ohjaus: Anna Huotari, Frida Rajaniemi, Riku Mäkelä

————————————

”Maailmanloppuun on kolme päivää. Vielä on siis aikaa tanssia.”

Minne huuto ei kanna on sadunomainen musikaali neljästätoista hahmosta, jotka joutuvat keskelle maailmanloppua. Näytelmä pohtii, miten ihmiset reagoivat paineeseen ja pelkoon. Miten tyttö, joka on ollut tekemässä itsemurhaa, kokee kolme lisäpäivää? Voivatko toisilleen tuntemattomat ihmiset olla toisilleen tukena, kun ei ole toivoa? Entä onko maailmanloppu uskonasia? Ehkä se ei tulekaan. Ehkä maailmanloppu on peruttu.

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissin kasvattien omasta aloitteesta perustettu ryhmä kuuluu EU-rahoitteiseen Youth in Action -hankkeeseen (EMPTY – Ei Mitään Postmodernia Taideshaissea -Yhteisö). EMPTY on vuonna 1982 perustetun kesäteatterin rohkea loikkaus talvi- ja nuorisoteatterin puolelle ja sitä esitettiin Jyväskylässä 26.1.-23.2. pienessä kellariteatterissa. EMPTY-perhe on tiivis n. 20 hengen porukka ja koko tuotantotiimi on syntynyt 1990-luvulla – kyse on siis todellisesta nuorten tekemästä musiikkiteatterista!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus