Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 13.00
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Muuri

Tampereen nuorisoteatteri, Tampere
Ohjaus: Tuukka Martiskainen

———————————-

Joukko nuoria luo lavalla esitystä, joka on lähellä antiikin tragediaa. Kaikki ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertaista, sillä esityksen tekemistä monimutkaistaa sen tekijöiden epävarmuus. Muuri alkaa rakentua. Mutta miksi ja missä kaikkialla me rakennammekaan omat muurimme? Ryhmässä, yksinäisyydessä, ystävyydessä, internetissä… Entä miten käy, kun muuri murenee?

Tampereen nuorisoteatteri on vuonna 2009 perustettu vapaa yhteisö. Tällä hetkellä kuudestatoista näyttelijästä koostuva ennakkoluuloton ryhmä lähti viime syksynä työstämään omaa esitystä, jonka aihe kumpusi sen tekijöistä itsestään. Matkalla Teatrikseen, ryhmä on löytänyt päättäväisyyden ja rohkeuden käsitellä vaikeitakin asioita. Tampereen nuorisoteatterissa ryhmä on voimavara!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus