Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Sunnuntai 26.5. klo 13.05
Musiikkitalon Sonore-sali

Pirtu-näytelmä (K-12)

Magic ice, Lumon lukion esittävän taiteen ryhmä, Vantaa
Ohjaus: Matias Kylliäinen

—————————–

Vantaalaisen Magic ice –ryhmän energinen Pirtunäytelmä on vauhdikas jännityskomedia, joka kertoo suomalaisen poliisin arjesta sekä alamaailman pirtun myynnistä. Näytelmän kekseliään käsikirjoituksen on tehnyt yksi ryhmäläisistä itse.

Lumon lukiossa tutustunut ryhmä on joukko kovalla esiintymisen tarpeella ja innolla varustettuja nuoria, joilla on valtava tekemisen riemu. Magic ice –ryhmä syntyi kun he tekivät yhdessä draamadiplomia Lumon lukiossa syyskuussa 2012. He saivat paljon kehuja opettajaltaan, joka myös suositteli heille ilmoittautumista Loistefestareille. Osallistuminen kannatti sillä aluekilpailusta irtosi paikka Teatrikseen. Tälle ryhmälle ominaista on huumori, loistava ryhmähenki sekä kova työskentely produktion eteen.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus