Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 22.05
Kansallisteatterin Willensauna

Puhe(e)lin

Vantaan tanssiopiston teatteri 9.-10.lk, Vantaa
Ohjaus: Laura Arala-Niemelä

—————————–

Tämä nykyajan hermolla kulkeva esitys on valmistettu yhdessä työryhmän kanssa esiintyjien omien tekstien pohjalta. Merkittävimmäksi aiheeksi työskentelyssä nousi nykyihmisen suhde omaan matkapuhelimeensa ja tästä lähti kumpuamaan tanssiopistolaisten esityksen teema. Humoristinen esitys kysyy, onko tänä päivänä mahdollista elää ilman puhelinta ja antaa yleisölle ajattelemisen aihetta omasta puhelimen käytöstään.

Vantaan tanssiopiston vanhempien oppilaiden teatteriryhmäläiset ovat suurin osa harrastaneet teatteria jo useita vuosia. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja tunneilla vallitsee aina aktiivinen, vuorovaikutteinen ja rento tunnelma.

 

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus