Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 11.00
Kansallisteatterin Willensauna

Puheenvuoroja

Young Art II, Rovaniemi
Ohjaus: Erja Kärkkäinen

——————————

Miksi meitä ei kuunnella? Kaikki pitävät meitä lapsina, tokihan me siitä olemmekin, mutta osaamme me silti ajatellakin. Meillä on omia tunteita, ajatuksia, käsityksiä peloista, ärsyyntymisestä, ahdistuksesta, ympäröivästä maailmasta, toki ystävyydestä, rakkaudesta, onnesta ja haaveista. Me olemme nuoria, jotka ovat rajatilassa. Toinen käsi hamuaa tuttia ja toinen on jo matkalla aikuisuuteen. Samassa lauseessa me haemme tukea äidin kainalosta ja luulemme pärjäävämme yksin.

Ryhmä koostuu energisistä ja innokkaista rovaniemeläisistä tytöistä, jotka harrastavat teatteria nyt toista vuotta Lapin Nuorison Liiton Young Art -nuorten teatterikoulussa. He tekevät omalla porukalla omat käsikirjoitukset ja pyrkivät esityksissään tekemään ja toteuttamaan kaiken itse. Ryhmä on muokkautunut nykyiseen kokoonpanoonsa näiden parin vuoden aikana. Ryhmän ohjaaja ehdotti tytöille osallistumista Teatrikseen ja niinpä heidän matkansa käy Helsinkiin, vaikkei porolla tullakaan.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus