Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 15.00
Musiikkitalon Sonore-sali

Punaposket ja Taikakaukosäädin

Kettutien nuorisotalon teatterikerho, Helsinki
Ohjaus: Juulia Kivi

——————————

Punaposket ja Taikakaukosäädin on Kettutien nuorisotalon teatterikerholaisten omien hahmojen ja ideoiden pohjalta yhdessä toteutettu näytelmä, jonka vuorosanat elävät esityksestä toiseen. Lähtökohtana näytelmälle oli improvisaatio, mutta jotkut tekoprosessin ja esitysten aikana syntyneet hauskuudet ovat tarttuneet ja pysyneet esityksestä toiseen.

Kettutien nuorisotalon teatteriryhmä on aloittanut toimintansa viime syksynä. Teatriksessa nähtävä esitys on ryhmän toinen yhteinen toteutus. Teatteriharrastus on ollut kaikille osallistujille hauska kokemus ja kerhon toiminta jatkuu myös ensi syksynä.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus