Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 10.40
Kansallisteatterin Lavaklubi

Rakkauden performanssi

Madetojan Mammanpojat, Oulu
Ohjaus: Johanna Kemppainen, Anne Ålander

—————————–

Lauluyhtye Madetojan Mammanpojat, Madetojan musiikkilukiosta Oulusta ylpeänä esittää Rakkauden Performanssin!

Kuuden pojan ryhmästä neljä on laulanut pikkupojasta asti oululaisessa Ynnin poikakuorossa ja kaksi muuta liittyivät lauluyhtyeeseen helmikuussa 2013. Ryhmä ilmoittautui vielä viime hetkellä oman alueensa aluekarsintaan ja draama rakennettiin kahdessa viikossa neljän laulun ympärille. L. Bernsteinin ajauts ”Musiikissa pärjätäkseen ihmisellä pitää olla kaksi asiaa: suunnitelma ja liian vähän aikaa” pitää ryhmän kohdalla siis paikkansa. Pojat olivat luonnollisesti itse mukana esityksen luomisessa.

Ryhmällä on taskussaan kilpailuvoittoja mm. Tiernapoika-kisoista, näyttämökokemusta Oulun kaupunginteatterin produktioissa sekä Madetojan musiikkilukiossa toteutetusta Creating Original Opera –produktiosta. Taitoa näistä pojista siis varmasti löytyy! Opettajansa mukaan pojat ovat monipuolisia muusikoita ja ihania vahvojen äitien mussukoita.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus