Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 14.00
Kansallisteatterin Lavaklubi

Rippi

Teatteri Fatum, Helsinki
Ohjaus: Josefina Rautiainen, Essi Virokannas, Miska Kankkonen

—————————–

Rippi on kahden nuoren naisen esitys syyllisyydestä ja irtipäästämisestä. Kuinka paljon syyllisyys painaa ja voiko siitä vapautua? Kuinka paljon ihminen saa anteeksi?

Omien sanojensa mukaan metrinpituisista asti teatteria yhdessä tehneet Essi ja Josefina ovat alun perin kotoisin Porvoosta, mutta sieltä tie on sittemmin vienyt Helsinkiin. Jossain vaiheessa haaveeksi tuli, että kaksikko saisi tehdä juuri sellaista teatteria, mistä itse eniten tykkäävät. Erityislaatuista heissä on se, että melkein kaikissa esityksissään tytöt itse paitsi näyttelevät, myös ohjaavat ja käsikirjoittavat kaiken alusta alkaen. Tytöt kertovat näin ollen tekevänsä toistuvasti ja aivan vapaasta tahdosta taiteellisen itsemurhan. Mutta juuri se äärirajoilla oleminen on heidän mielestään kaikkein parasta.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus