Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 15.10
Kansallisteatterin Willensauna

Ruma Liisainkeri

Nuorisoteatteri ILMI, Espoo
Ohjaus: Ulla Nevanlinna

———————————

Ruma Liisainkeri kertoo tytöstä nykypäivän yhden ilmeen ja trendin maailmassa. On vain kaksi vaihtoehtoa, olet joko in tai out. On vain pysyttävä mukana tässä hektisen kiireen ja trenditietoisuuden maailmassa. Liisainkeri on kuin kuka tahansa tavallinen tyttö, kun taas muut näytelmän henkilöt näyttäytyvät ihmishirviöinä.

Nuorisoteatteri ILMI on ryhmä teatterista kiinnostuneita nuoria. Ensikipinä teatteriin syntyi sattumalta kesäleirillä pari vuotta sitten ja  teatterin tekeminen on jatkunut siitä asti. Osa ryhmäläisistä on harrastanut teatteria jo pidempäänkin, osa on uudempia tulokkaita. Loistetapahtumaan he osallistuivat ryhmän yhteisellä päätöksellä, ja tuloksena oli paikka Teatriksen lavalla. Ryhmän mielestä on mahtavaa päästä kertomaan omaa tärkeää ja ajankohtaista tarinaansa Teatrikseen!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus