Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 17.45
Kansallisteatterin Willensauna

Sä et tiedä miltä musta tuntuu!

TaiPo, Kuusankosken teatteri, Kuusankoski
Ohjaus: Irja Ahtovirta

——————————

Sä et tiedä miltä musta tuntuu! on sekalainen kokoelma tekstejä, tanssia, outoja runoja ja biisien sanoituksia, joiden aiheet risteilevät nuoruudesta ja kapinasta perheeseen ja vanhemmuuteen. Näytelmän lähtökohtana on ollut Sofokleen kirjoittama antiikin tragedia Antigone, josta lopulliseen versioon jäi jäljelle terapeutin vastaanotolle istahtava tyttö nimeltään Antigone.  Esityksen näyttämötekninen lähestymiskulma on monologivoittoinen. eli porukka on lavalla vain muutaman lyhyen hetken. Näytelmässä esiintyy 12 mainiota, itsensä likoon laittavaa nuorison edustajaa, iältään 14-17 -vuotta.

TaiPo kuuluu Kouvolan kansalaisopiston järjestämään teatteritaiteen perusopetukseen ja heidän kotiteatterinsa on Kuusankosken teatteri. Osa ryhmäläisistä on vähemmän teatteria tehneitä ja osa taas nuoresta iästään huolimatta ja vanhoja konkareita teatterin lavalla. Teatrikseen koko ryhmä saapuu suurella innolla!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus