Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Sunnuntai 26.5. klo 13.15
Kansallisteatterin Willensauna

Se vaatii rohkeutta

Kiertotähti / Narrin näyttämö, Helsinki
Ohjaus: Laura Toikander

—————————–

Kymmenen, hetkittäin ujon nuoren naisen ryhmä on rakentanut kohtauksia elämäntilanteista, joissa tarvitaan rohkeutta. Nykyajassa kun on helppo jäädä kiristyvän kuuliaisuuden ansaan. Kiusaamisen ja ahdistelun katkaiseminen sekä suvaitsevaisuus ja omana itsenä oleminen, ne vaativat uskallusta. Tämä esitys antaa tilan hetkille, joissa saa uskaltaa! Esitys nähdään myös kansainvälisillä nuorten taide festareilla Englannin Kingstonissa heinäkuussa 2013.

Kiertotähti on Narrin näyttämön teatteriryhmä, jossa tällä kaudella on 10 nuorta neitoa. Osa heistä on harrastanut teatteria paljon jo useiden vuosien ajan ja osa heistä on ottanut ensiaskeleensa teatterinäyttämöllä vasta tämän produktion kautta.

Narrin näyttämö on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkesuksen yli 30-vuotias ja koukuttava nuorten teatteriharrastuspaikka.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus