Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 20.15
Kansallisteatterin Willensauna

ShowCase

Koti-teatteri, teatterikoulu, Turku
Ohjaus: Lauri Rautiainen

——————————

Turusta Helsinkiin ja Teatriksen lavalle matkaa Koti-teatterin Teatterikoulu esityksellään ShowCase. Luvassa on visuaalinen taideteos, joka yhdistää nukke, naamio- ja fyysisen teatterin keinoja upeaksi kokonaisuudeksi. Koskettavassa näytelmässä katsoja pääsee seuraamaan tarinaa nuoren miehen päätöksistä, jotka jättävät pysyvän jäljen paitsi päähenkilöön itseensä, myös hänen lähimmäisiinsä.

Koti-teatterin Teatterikoulu on tarkoitettu innokkaille, teatterialan ammattilaisiksi tähtääville nuorille. Koulun haasteellinen opetusohjelma antaa valmiuksia näyttelijäntyöhön ja yhdistää tähän myös tanssin, laulun ja musiikin. Teatterikoulussa teatteria tehdään aina tosissaan, mutta tärkeintä on kuitenkin tekemisen ja luomisen ilo!

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus