Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 16.40
Kansallisteatterin Willensauna

Snödrottningen

Trottsallt, Helsingfors
Ohjaus: Anna Mäki

————————–

Vacker piano musik och rörelse för oss till sagans värld. Denna uppväxt berätte berättas främst med music och hörelse. Ungdomarna har själv komponerat musiken (Aino och Lukas), designat/gjort dräkter, scenografi, jobbat med manus och skapat rörelse materialet.

Trotsallt är en förening med en styrelse som leds av ungdomar. Vi jobbar I samarbete med ungdomscentralen och sandels ungdomsgård, var vi repeterar. Till trotsallt får komma alla som är intresserade av hålla på med teater. Vi har inga inträdepåppås prov. Trottsallt har också en barngrupp som repeterar.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus