Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 16.00
Teatris-teltta, Kaisaniemen puisto

Stories from the Road

Narrin näyttämön Kivikon teatteriryhmä, Helsinki
Ohjaus: Emmi Komlosi

———————–

Maahanmuuttajataustaisten nuorten omiin kokemuksiin perustuva ja nuorten itse kirjoittama esitys, joka käsittelee monikulttuurisuuden kokemuksia ja kysymyksiä tämän hetken Suomessa huumorin ja musiikin keinoin, unohtamatta koskettavaa draamaa.

Stories from the Road on syksyllä 2012 aloittaneen Narrin näyttämön Kivikon teatteriryhmän esitys. Nuoret itse toivoivat nuorisotalolle teatteriharrastusta, josta otettiin yhteyttä Narrin näyttämöön. Kyseessä on ryhmä todella innokkaita, karismaattisia ja hauskoja tyyppejä! Teatteri on heille vielä uusi taidemuoto ja ilmaisunkeino kaikin puolin, mutta oppia tulee koko ajan lisää. Ryhmällä on Kivikossa myös oma studio, jossa valmistuu esimerkiksi omia rap-biisejä.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus