Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 19.50
Kansallisteatterin Willensauna

Tirlittan

Kopolan harrastajateatteri ry, Haapajärvi
Ohjaus: Kari Krapu

—————————–

Oiva Paloheimon lastenkirjaan perustuva näytelmä Tirlittan kertoo kultatukkaisesta tytöstä, joka jää orvoksi ukkosen iskettyä hänen kotitalonsa taivaan tuuliin. Tarinassa orpo Tirlittan seikkailee ihmisten ihmemaassa ja kohtaa monenlaisia sattumuksia.

Oulunläänin eteläosasta Haapajärveltä kotoisin oleva Kopolan harrastajateatteri ry. oli alkujaan kyläteatteri. Nyt harrastustoimintaa on ollut jo 19 vuoden ajan, ja tällä hetkellä teatterissa on 35 harrastajaa, vauvasta vaariin. Teatterilaiset on usein kutsuttu vierailemaan ja esiintymään suomenruotsalaisille Ruotsissa. Teatrikseen ryhmä päätyi Haapajärvellä järjestetyn aluekatselmuksen kautta, missä heidät valtuutettiin esiintymään Helsinkiin.

 

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus