Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 11.50
Kansallisteatterin Suuri näyttämö

Tuhkimo elokuvamaailmassa

Tarapaappa, Mikkeli
Ohjaus: Jarmo Siltaoja

———————–

Mikkeliläinen ryhmä Tarapaappa on tarttunut ajattomaan klassikkosatuun ja sijoittanut sen nykypäivän filmiteollisuuteen. Nuorisoelokuvaan ”Prinssin paluu” etsitään vastanäyttelijää Karri Heiskähötölle, yhdelle aikamme kuuluisimmista ja valovoimaisimmista elokuvatähdistä. Karri on kuitenkin kranttu, eikä hänelle kelpaa kuka tahansa. Vastanäyttelijän puuttuessa elokuvan tekeminen on jumissa: tuottaja Donnerberg kiehuu ja ohjaaja Hero on hermoromahduksen partaalla. Mutta miten käy Tuhkimon? Uskaltaako hän osallistua koekuvaukseen?

Tarapaappa on toiminut Mikkelin kansalaisopistossa vuodesta 1986. Tämän vuotisessa ryhmässä on mukana 23 lasta ja nuorta. Mukana on jo toisen polven tarapaappalaisia! Teatrikseen ryhmää houkutteli osallistumaan mahdollisuus päästä esiintymään Kansallisteatterin lavalle.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus