Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 13.15
Kansallisteatterin Lavaklubi

Varjoisaa valoa

V.E.S.I, Kerava
Ohjaus: ryhmän oma ohjaus

————————–

Esitys on neljän nuoren näyttelijän itse tekemä, alusta loppuun. He käsikirjoittivat näytelmän ja  jopa esityksessä kuultavat pianokappaleet ovat nuorten itsensä säveltämiä. Esitys kertoo menetyksestä ja muutoksesta, mutta myös löytämisestä ja ystävyydestä. Miten samanlaiset traagiset tapahtumat ovat muuttaneet ihmisiä täysin erilaiseen suuntaan? Onko kostosta loppujen lopuksi mitään hyötyä? Voiko paatuneinkin ilkimys ystävystyä? Ja miten omituinen shaamaanitaitoja omaava puunhakkaaja liittyy tähän kaikkeen?

V.E.S.I. on neljän luokkatoveruksen ryhmä, jonka jäsenet ovat pienestä pitäen rakastaneet esiintymistä. Kolme tyttöä Ida, Ella ja Suvi ovat esittäneet kolmannesta luokasta asti omia näytelmiään luokalle ja neljännellä jäsenellä, Vernerillä on aina ollut ihan omat shownsa. Ryhmän esityksiin värikkyyttä ja erikoisuutta tuovat näyttelijöiden erilaiset persoonat. Ellan ja Vernerin kyky heittäytyä ja saada muut nauramaan, Suvin taiteellisuus ja Idan halu tuoda näytelmään seikkailua ja jännitystä.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus