Nuori Kulttuuri
Helsingin Nuorisoasiainkeskus Vantaan nuorisopalvelut Espoon nuorisopalvelut Kauniaisten nuorisotoimi Opetus- ja kulttuuriministeriö
nuorten valtakunnallinen teatteritapahtuma

Lauantai 25.5. klo 15.50
Musiikkitalon Sonore-sali

Varjoja kehdon yllä

Teatteri kuiskaus, Alajärvi
Ohjaus: Reetta Laukkonen

————————

Varjoja kehdon yllä on draama siskoksista, jotka käsittelevät lapsena kokemansa hyväksikäytön traumaa. Esitys pureutuu trauman ympärille kietoutuneisiin syihin ja seurauksiin, kuten vanhemman kiireeseen, häpeään, puhumattomuuteen ja pelkoon.

Teatteri kuiskaus on alajärveläinen rohkeiden nuorten ryhmä, joka on tarttunut näytelmällään rohkeasti vaikeaan aiheeseen, lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Ryhmä alkoi viime syksynä tuottamaan monipuolisia harjoituksia ja keskusteluja, joiden pohjalta käsikirjoitus syntyi. Projektin tavoitteena oli päästä esiintymään Teatrikseen. Nyt Pohjanmaan aluetapahtuman kautta ryhmän tavoite on toteutunut! Ryhmän nuorten mukaan tuntuu hyvältä tehdä teatteria jolla on merkitys ja voimakas sanoma.

Esitys on rankan aiheensa vuoksi lapsilta kielletty, mutta ryhmä suosittelee esitystään erityisesti nuorille, vanhemmille, sekä lasten parissa työskenteleville.

Untitled Document
© Helsingin nuorisoasiainkeskus